Events

Kommende events

2020

OBS – ændret til webinar i stedet for fysisk fremmøde!

Kom på plads med GDPR og sov roligt om natten

Dato: torsdag den 26. marts 2020

Tidspunkt: 9.00 – 11.00

Sted: webinar

Foreningen Danske Bogholdere & Regnskabskonsulenter (FDBR) holder i samarbejde med Ret&Råd Advokater Glostrup kursus for foreningens medlemmer i forståelsen af databeskyttelsesreglerne /GDPR.

Ret&Råd bistår blandt andre revisions- og bogholdervirksomheder med at få styr på databeskyttelsesreglerne. Vores erfaring er, at mange mangler at komme i mål med kortlægningen af systemer og data flow. Mange har ikke fået lavet den interne fortegnelse. En del har fået lavet databehandleraftaler med de kunder, som de laver bogføring for, men har en række spørgsmål i den forbindelse.

På kurset gennemgår vi:

  • Hvilke personoplysninger kommer I typisk i berøring med? (stamdata)
  • Hvad er forskellen på at være dataansvarlig og databehandler?
  • Hvad er den interne fortegnelse, som Datatilsynet skal se ved besøg
  • Slettefrister & opbevaringsregler
  • Den nye databehandleraftale skabelon fra Datatilsynet
  • Medarbejderinstruksen

Pris pr. person for deltagelse i kurset inkl. kaffe og morgenbrød er kr. 500,00 ex. moms. Tilmelding skal ske senest den 19. marts 2020 til joh@ret-raad.dk samtidig med betaling via bankoverførsel til 5470-000 145 2782.

På en efterfølgende workshop kan du med hjælp fra en advokat fra Ret&Råd selv arbejde med at få din interne fortegnelse på plads, så din virksomhed bliver compliant med lovgivningen. Pris pr. person for workshop kr. 750,00 ex moms.

Ret&Råd Glostrup Ballerup Greve ApS er en del af Ret&Råd Advokater, som er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatfirmaer. Vi rådgiver erhvervslivet inden for alle juridiske områder og har bl.a. stærke kompetencer inden for persondataret, ansættelsesret og skatteret. Du kan læse mere om os på www.ret-raad.dk

Underviserne på kurset er advokaterne Helle Groth Christensen og Nicholas Ørum Keller.

Du kan downloade kursusinformationen her.

Momsmøde med Søren Engers

Dato: torsdag den 10. september 2020

Nærmere information følger!