Få overblik over alle de udskudte frister 

Skattestyrelsen udsender i dag denne information:

 

Regeringen har lanceret flere tiltag, som skal styrke likviditeten i erhvervslivet som følge af corona-situationen. Der er blandt andet ændret på en række frister, og du kan hurtigt få overblik over, hvad det betyder for virksomheder som din ved at besøge vores guide på skat.dk/find-frister. 

 

 Betaler du moms eller A-skat, skal du især være opmærksom på: 

Ændringer til A-skat og am-bidrag

Du skal indberette A-skat og am-bi-drag til de oprindelige frister, præcis som du plejer. Men der er kommet nye frister for betaling af både A-skat og am-bidrag. Hvis du ikke har udbetalt løn, skal du indberette en nulangivelse.

 

Ændringer til moms

Fristerne for indberetning og betaling af moms er udskudt. Vi vil dog opfor-dre til, at du indberetter moms til de oprindelige frister og blot udskyder betalingen. Bemærk at vi fortsat ud-betaler negativ moms. Hvis du ikke har købt eller solgt varer eller ydelser, skal du indberette 0 kr.

 

Bemærk, at der også er ændringer til B-skat og selskabsskat – og at fristen for oplysningsskemaet er udskudt til den 1. september 2020. Hold dig opdateret på skat.dk

Vi opdaterer løbende skat.dk/corona med relevant information for alle typer virksomheder. Er du det mindste i tvivl om, hvordan du indberetter korrekt, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os alle hverdage på 72 22 12 39. Venlig hilsen
Skattestyrelsen