FDBR Certificering

Papir på dine bogholderkompetencer

FDBR har i længere tid arbejdet med et tilbud til bogholdere om at blive fagligt anerkendt. Vi vil gerne etablere en ensartet, landsdækkende og branchegodkendt certificering af bogholdere, fordi vi gerne ser, at vores fag bliver anerkendt og respekteret. Hvis du som bogholder ønsker at få papir på dine bogholderkompetencer, vil du med fordel kunne overveje om du har lyst til at få en certificering.

Certificeringen vil blive et tilbud til alle uanset baggrund. Certificeringen vil, via en eksamen, sikre en høj kvalitet i det arbejde du som individ kan levere til en virksomhedsejer enten som ansat eller som freelancer.

Der bliver ikke tale om at certificeringen bliver et krav for dit medlemskab af FDBR. Vi vil fortsat tilbyde medlemsmøder og medlemsgoder til alle medlemmer.

Vi arbejder på at få anerkendelse fra SKAT, erhvervslivets interesseorganisationer og andre interessenter og er nu inviteret til deputation hos skatteudvalget på baggrund af det materiale, som du finder under punkt C via dette link: